Maček je hitro prebolel prehlad

Facebooktwitter

Naš maček je dva dni bruhal, potem pa je izgubil glas. Nekaj dni se je oglašal hripavo in tiho. S soprogo sva ga odpeljala k veterinarki. Ugotovila je, da nima vročine in da so pljuča v redu, vnet pa je bil sapnik. Že v času pregleda mu je dala antibiotik. Za domov pa sva dobila stekleničko antibiotika, ki naj bu mu ga dajala en teden po dvakrat na dan. Določeno količino bi mu morala vbrizgavati v gobček.

S soprogo že dolgo nimava prehlada ali gripe. Ko se nakazuje tako vnetje, povečava odmerek FHES in simptomi že preko noči ali pa največ v dveh dneh izginejo – brez vročine, kašlja in smrkanja. Pa sem se odločil, da bom tudi mačka poskusil tako ozdraviti. Jutro po obisku veterinarke je bil še vedno brez glasu. Kapsulo FHES sem odprl in vsebino iztresel v njegov jutranji obrok hrane. Zjutraj mu dam hrano v želatini iz vrečke. Ko sem FHES zamešal v to hrano, se je vsa pobelila. Mislil sem, da je maček ne bo želel jesti, a naš ješči muc se ni dal motiti. Že popoldan je imel močnejši glas. V večerni obrok sem mu zamešal še eno kapsulo FHES. Naslednje jutro je imel že normalen glas. Še dva dneva sem mu samo v jutranji obrok zamešal FHES – bolj iz previdnosti kot pa zaradi izrazite potrebe, saj se je vedel že povsem normalno. Ko smo muca teden dni po obisku pri veterinarki odpeljali na ponovni pregled, je bilo vse v redu.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika, Drugo
09/02/2021
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link