Izboljšanje ob jemanju kombinacije prehranskih dopolnil

Facebooktwitter

Stara sem 41 let.  Kombinacijo optimalne kombinacije aminokislin (OKA), probiotika EM in FHES uživam šest mesecev.

Pred tem sem bila beljakovinsko podhranjena, brez moči in energije, z bolečinami v želodcu in težavami pri odvajanju – enkrat je bilo blato mehko, drugič sem bila zaprta tudi do pet dni. Gastroskopija je pokazala rano na želodcu, kronično vnetje dvanajstnika in refluks.

Probiotik jemljem zjutraj na tešče. Odvisno od prebave ga spijem od 0,3 dcl do 0,5 dcl. Tudi tablete OKA redno vzamem vsako jutro (po 3), kadar čez dan pojem manj beljakovin, pa tudi zvečer (še 3). FHES vzamem zjutraj in zvečer, vsakič po 1 kapsulo.

Moja prebava se je že v roku dveh tednov izboljšala, tako da je postala redna in blato ne smrdi več. Počutim se veliko bolje, imam več energije in v vsem tem času nisem zbolela, kljub temu da so razsajale viroze.

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/12/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link