Zdrav in učinkovit probiotik

Facebooktwitter

Želim vam posredovati svoje izkušnje z uživanjem probiotika EM.

Z uživanjem sem začela v začetku oktobra letos, torej približno pred enim mesecem, in sem do sedaj popila en liter. Pri tem nisem imela nobenih stranskih učinkov, že prej ustrezna prebava (vsako jutro) se mi je še izboljšala. Počutim se odlično, ne glede na to, kaj in kdaj jem.

Stara sem 47 let, imam intelektualno, pretežno sedeče delo, sem samska in brez kakršnih koli kroničnih bolezni.

Pred pričetkom uživanja probiotika EM nisem imela večjih težav s prebavo, le občasno napenjanje ali vetrove, v odvisnosti od načina prehranjevanja. Jem vse, a skrbim za zdravo prehrano. Izogibam se predvsem pripravljeni in umetni hrani, meso jem v povprečju enkrat tedensko.

Začela sem z dvema odmerkoma probiotika cca. 0,3 – 0,5 dcl dnevno. Po štirinajstih dneh sem količino zmanjšala na en odmerek, tako sem v približno mesecu dni popila en liter.

Sedaj se počutim odlično. Nikoli več ne občutim napenjanja, vetrov ali zaprtosti. Prebava se mi je še pospešila, tako da sedaj pogosto odvajam celo dvakrat dnevno.

Te izkušnje delim z vami v upanju, da bom s tem prepričala koga, kako je probiotik EM zdrav in učinkovit.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/12/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link