Bolečine v kolenih in kolonohidroterapija

Facebooktwitter

Pošiljam vam svojo izkušnjo z vašimi izdelki, in sicer predvsem z optimalno kombinacijo aminokislin OKA.
Star sem 44 let in zadnja leta sem imel težave s sklepi, predvsem s koleni. Takoj ko sem začel z gibanjem, so se v kolenih pojavile bolečine. Poskusil sem jih odpraviti s trakovi iz reklam, pa z glukozaminom itd. Potem so mi svetovali optimalno kombinacijo aminokislin OKA, in začel sem jemati te tablete, saj nisem imel kaj izgubiti. Bolečine so ponehale in zdaj spet lahko delam vsa opravila. OKA pijem že tri mesece in pol in zanima me, ali bi se bolečina spet pojavila, če bi s pitjem slučajno prekinil.
Izdelek sem pokazal tudi lečečemu zdravniku. Pravi, da o tem ni nikoli slišal ali tega izdelka videl, a če pomaga, naj le nadaljujem.

Probiotik EM pa sem uporabil za poselitev zdravih črevesnih bakterij po čiščenju črevesja s kolonohidroterapijo.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/02/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link