Izboljšanje ob pitju probiotika EM po čistilni kuri

Facebooktwitter

Pred časom sem kupil malo plastenko probiotika EM, vendar ob uživanju nisem zaznal nobenih sprememb, zato se mi je zdel izdelek le eden od mnogih v tej tržni niši. Občasno sem jemal še različne druge probiotike.

Do preobrata je prišlo, ko sem že imel redne prebavne težave; kar koli sem zaužil, sem bil napihnjen in poln vetrov.

Po priporočilu znanke sem odšel do nutricionistke. Svetovala mi je, naj najprej opravim čistilno kuro z določenimi čaji, nato pa naj začnem s probiotikom EM, ki naj ga redno pijem najmanj tri mesece.

Držal sem se diete in dvakrat na dan pil probiotik EM. Že po enem tednu sem zaznal spremembe.

Z jemanjem probiotika nadaljujem, jem pa več različnih stvari kot prej, vendar brez vmesnih prigrizkov.

Tako da je moja izkušnja pozitivna. Probiotik EM  enostavno pijem še naprej, ker se ob uživanju dobro počutim in upam, da so prebavne težave zame le še preteklost.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/02/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link