Sinu vmešam probiotik v sadni sok

Facebooktwitter

Sem  mama enajstletnega fanta.

Pred dvema mesecema je zbolel za angino in dobil antibiotike. Po tem se je njegova prebava poslabšala. Bil je napihnjen, zaprt in imel je bolečine v trebuhu.

Ker sama bolujem za celiakijo in pijem bio probiotik EM, sem ga ponudila tudi njemu. Morala sem mu ga mešati s sadnimi sokovi, saj jih sicer zaradi vonja in okusa ni hotel niti pokusiti.

Pričela sem mu dajati po eno jušno žlico v sok in količino postopoma povečevati na dve žlici. Šele pri tej količini je zaznal, da je soku primešan probiotik. Po kakih desetih dneh jemanja smo odpravili vetrove in zaprtost.

Tako da smo se dogovorili, da zdaj vsako jutro spije dve jušni žlici probiotika skupaj s sveže iztisnjenim sokom.

Toliko zaenkrat  o moji izkušnji.

Menim pa, da bio probiotik EM res blagodejno vpliva na prebavo, saj so se tudi pri meni pokazali pozitivni rezultati.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Najstniki, Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/03/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link