Divertikulitis

Facebooktwitter

53-letna Primorka je pred dobrimi štirimi meseci poslala tole svojo izkušnjo:

»Stara sem 53 let. Pred nekaj leti so ugotovili, da imam divertikulitis. Morala bi na operacijo, a sem se ji želela izogniti, zato sem iskala alternative. Ves čas sem čutila bolečine v spodnjem levem delu trebuha. Pila sem Ašičeve čaje za čiščenje.

Po naključju sem od prodajalke izvedela za probiotik EM in sem se takoj odločila, da ga vzamem. Uživam ga osem dni in sem zelo zadovoljna, saj sem takoj uredila prebavo, s katero sem imela velike težave. Že tri leta se bojujem z bolečinami, samo da mi ne bi bilo treba na operacijo. V tem tednu, kar pijem probiotik EM, se dosti bolje počutim. Pijem trikrat na dan po 0,3 dl. Moje stanje po uživanju je boljše. Hvala!«

Pred nekaj dnevi je v telefonskem pogovoru povedala, da se počuti odlično in da je pregled debelega črevesa z ultrazvokom, ki ga je pravkar opravila, pokazal, da je njeno debelo črevo zdaj v redu.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link