Navdušenje ob odpravi netolerantnosti na hrano in okrevanju po poškodbi

Facebooktwitter

Pred dobrima dvema mesecema me je gospa Mojca takole prosila za pomoč:

Prosim vas za nasvet glede možnosti zdravljenja intolerance na hrano. Prejšnji teden sem s strani Adrialaba prejela izvid – intolerantna sem na celo vrsto živil: vse meso, pekovski kvas, pšenico, kravje mleko, lososa, tuno … 

Poleg tega sem se pred tremi meseci poškodovala. Sledilo je vnetje ovojnic tetiv na obeh rokah. Kar ne pridem k sebi in sem še vedno na bolniški. Stara sem 43 let, visoka 166 cm, med tem časom sem tudi izgubila 6 kg, čeprav si tega nisem želela, saj sem že bila vitka. Vse skupaj me že zelo skrbi.

Na vašem predavanju sem slišala o OKA in v brošuri tudi zasledila uporabo ob prehranski intoleranci ter prebrala o vaši rehabilitaciji zloma zapestja, zato vas lepo prosim za nasvet, ali bi tudi zame to prišlo v poštev in s kakšnim doziranjem.
Hvala za vaš čas in nasvet“.
Gospa se je hotela čim prej okrepiti. Svetoval sem ji, naj prva dva tedna uživa po 12 tablet OKA dnevno (3 x 4 tablete). Po tem naj doda še toliko bio probiotika EM, da blato izgubi neprijetni vonj. Tako je tudi ravnala. Tretji in četrti teden je uživala (poleg OKA) še 0,7 dl bio probiotika EM. Peti teden je dodala še po 4 kapsule FHES na dan in nadaljevala z uživanjem vseh treh produktov (občasno tudi spiruline) naslednje tedne. Po dveh mesecih od začetka kure mi je poslala naslednje navdušeno sporočilo:
Pozdravljeni, gospod Ostan,
obveščam vas, da sedaj že en mesec uživam vsa dopolnila – OKA,  bio probiotik EM, FHES in občasno tudi spirulino. V tem mesecu sem se občutno okrepila in pridobila na teži (od izgubljenih 7 kg sem jih pridobila nazaj kar 4 v samo enem mesecu). Prej sem ne glede na količino zaužite hrane dnevno izgubljala na teži. Popravila se mi je prebava, prav tako tudi koža in počutje. Imam veliko več energije. Bližnji mi pravijo, da kar žarim. Menim, da se mi je zaradi ureditve črevesja in splošnega počutja popravilo tudi psihično stanje in postajam zopet tista Mojca, kot sem bila prej 🙂
Ugotovila sem, da je otekanje rok najverjetneje povezano s psiho, tako da je sedaj tudi otekanje manjše. 
Probiotik sedaj dnevno uživata tudi partner in sin. Blato je tudi pri njiju že po nekaj dneh izgubilo neprijetni vonj. 
Veseli me, da sem se seznanila z vašimi dopolnili, ki jih bom uporabljala tudi v prihodnje, in z veseljem širim svojo izkušnjo tudi naprej“.
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
25/07/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN