6-letna deklica in probiotik EM

Facebooktwitter

Probiotik EM je preizkusila tudi moja 6-letna hčerka. V 20 dneh je spila vsega skupaj 2 dl probiotika, torej po 10 ml na dan. Večje doze nikakor ni hotela spiti, za 10 ml na dan pa sem jo nekako le uspela prepričati ;)).

Pri hčerki sem opazila veliko večja izboljšanja glede prebave kot pri sebi. Če je prej kdaj imela preveč mehko blato, je to sedaj popolnoma izginilo, tudi vonj je bil manj smrdeč. Prej ji je bilo po kakšni hrani lahko slabo, s probiotikom so skorajda popolnoma izginile tudi slabosti. Dobila sem občutek, da je ob jemanju probiotika postala tudi bolj umirjena oziroma manj nemirna. Edina slabost je njegov zelo neprijeten okus, zato je nikakor nisem mogla prepričati, da bi popila večjo dozo.

Mlajša, 2-letna hčerka pa se je pustila “naplahtati” le enkrat in nikoli več ;).

Za otroke bi bilo idealno, če bi proizvajalec izdelal kakšen sadni napitek ali morda žvečljive tablete s probiotikom.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/11/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link