Ali se s FHES lahko zasvojimo, postanemo od njega odvisni?

Facebooktwitter

Odlomek iz knjige Ostan, I. (2013). Žive vode. Ljubljana: Ara.

Zdi se, da pri FHES ni nevarnosti, da bi postali od njega odvisni. V petnajstih letih, odkar ga uporabljam, nisem zaznal ne pri sebi ne pri drugih, da bi kdo postal od te snovi zasvojen. Ko prekineš z uživanjem FHES, kar sem v tem času večkrat storil, ni nikakršne abstinenčne krize.

Konec koncev tudi himalajski Hunze, ki doma pijejo živo vodo, te vode ne vzamejo s sabo, ko se odpravljajo na pot v sosednje doline ali v mesto. Anionski vodik se pri rednem pitju žive vode skladišči v tekočini naših organov in se, ko žive vode nimamo, sprošča iz njih za tekoče potrebe organizma.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let, Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan