Ali se s FHES lahko zasvojimo, postanemo od njega odvisni?

Facebooktwitter

Odlomek iz knjige Ostan, I. (2013). Žive vode. Ljubljana: Ara.

Zdi se, da pri FHES ni nevarnosti, da bi postali od njega odvisni. V petnajstih letih, odkar ga uporabljam, nisem zaznal ne pri sebi ne pri drugih, da bi kdo postal od te snovi zasvojen. Ko prekineš z uživanjem FHES, kar sem v tem času večkrat storil, ni nikakršne abstinenčne krize.

Konec koncev tudi himalajski Hunze, ki doma pijejo živo vodo, te vode ne vzamejo s sabo, ko se odpravljajo na pot v sosednje doline ali v mesto. Anionski vodik se pri rednem pitju žive vode skladišči v tekočini naših organov in se, ko žive vode nimamo, sprošča iz njih za tekoče potrebe organizma.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let, Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link