Atrofični gastritis

Facebooktwitter

Sem ženska v zrelih letih (57). Živim v urbanem okolju. Imam diagnosticiran atrofični gastritis, ki se je kazal v splošnem slabem počutju, napenjanju, slabosti, teži v želodcu, slabi prebavi (zaprtju). Proti slabosti sem dnevno jemala po dve tableti Torecan-a.

Potem sem spoznala probiotik EM. Začela sem ga uživati po dva zamaška (po 2 cl) trikrat na dan.  Po enem mesecu sem odmerek Torecan-a zmanjšala na eno tableto dnevno (to so namreč zelo močne tablete), po dveh mesecih pa sem te tablete popolnoma opustila. Probiotik EM še naprej uživam. Odkar ne jemljem več Torecan-a, spijem trikrat na dan po 2 zamaška probiotika, včasih pa tudi več.

Moje splošno počutje je mnogo boljše. Ni več napenjanja, slabosti, teže v želodcu, slabega metabolizma. Skratka, odlična zadeva, ki jo lahko le priporočim.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/08/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan