Bolj zdrava in lepša mlada vegetarijanka

Facebooktwitter

Že kar nekaj let se prehranjujem vegetarijansko. Stara sem 28 let. NImam resnih zdravstvenih težav, le viroza me občasno spravi v posteljo.

Zavedala pa sem se, da zaradi vegetarijanskega prehranjevanja zaužijem premalo beljakovin, zato sem začela intenzivno uživati MAP. Prvih pet  mesecev sem jemala po 8 tablet na dan. Po nekaj mesecih jemanja so se mi okrepili lasje in začeli so poganjati novi. Nohti so postali čvrstejši, manj se lomijo. Začela sem tudi čutiti več energije.

Potem sem odmerek MAP znižala na vzdrževalno dozo. Sedaj jemljem dnevno po 4 tablete MAP in po 2 kapsuli FHES. Redkeje se prehladim in zbolim, nasploh imam več energije. Počasi se mi ureja tudi menstruacijski ciklus. Tudi moj videz je lepši, k čemur prispevajo tudi lepši lasje in nohti.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link