Boljše počutje in prebava vse družine

Facebooktwitter

Sem sedeminšestdesetletna upokojenka. Bolezen v družini (rak, atrijska fibrilacija, alergije, slaba prebava …)  me je prisilila, da sem začela razmišljati, kaj lahko sama postorim za svoje zdravje in zdravje svoje družine. Informacije sem iskala vsepovsod.

Prehranska dopolnila MAP, FHES in probiotik EM sem spoznala v letu 2013 na predavanjih dr. Iztoka Ostana v Mariboru. Njegova življenjska zgodba me je prepričala, da jih velja preizkusiti. FHES in probiotik EM sem uživala v priporočenih dnevnih odmerkih in, priznam, moja prebava in počutje sta se po enomesečnem uživanju izboljšala. Mož in hčerka sta uživala in še vedno občasno uživata vsa tri prehranska dopolnila. Res pa je, da smo spremenili tudi prehrano. Dnevno uživamo sokove iz zelenjave in sadja, beljakovine rastlinskega izvora, iz jedilnika sem izključila sladkor, belo moko, meso… Ja, počutje je boljše. V mejah možnosti si občasno še nabavim probiotik EM in FHES.

Prehranska dopolnila sem na osnovi svojih izkušenj priporočila sorodnikom in znancem. Tudi njihovo počutje je boljše.

Uspešno raziskovanje še naprej in lep pozdrav,

Marjeta (…)

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link