Celiakija in laktozna intoleranca

Facebooktwitter

V življenju sem doživela veliko lepega, a zadnjih deset let je bilo zame težkih: smrt moža, rak jajčnikov, rak na dojki, obolenje obščitničnih žlez. Ves čas jemljem antidepresive. Poskušam živeti zdravo (gibanje, prehrana), pa mi ne uspeva.

Imela sem tudi zelo velike težave s prebavo, predvsem s pogosto slabostjo in zaprtjem, zato sem se odločila za uživanje probiotika EM. Ob glavnem obroku ga spijem 20 ml. Po enem mesecu se je stanje precej izboljšalo. Z uživanjem sem nadaljevala.

Kasneje so pri meni odkrili celiakijo in laktozno intoleranco. Zdaj se sicer držim diete, a ugotavljam, da mi probiotik še vedno koristi.

Imam 56 let.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/09/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan