Ciste na maternici

Facebooktwitter

Pred približno enim letom me pokliče znanka (43) in v joku pove, da mora na operacijo rodil, ker so našli ciste. Po daljšem pogovoru in tolaženju sem ji predlagala, naj poizkusi vsaj en mesec piti FHES, škodovati ji ne more. Gospa je bila pripravljena sprejeti moj predlog in si je preskrbela dve steklenički. Uživala je po dve kapsuli dnevno, včasih tudi po štiri.

Na operacijo bi morala dober mesec po najinem pogovoru. Ko je prišla v ponedeljek zjutraj v bolnišnico na sprejem, so na pregledu ugotovili, da cist ni več. Zdravniki so se čudili, kaj se je zgodilo z njo. Takoj ko je prišla iz bolnišnice, me je vsa vesela poklicala, da se je zgodil čudež, da so ciste izginile in da operacija sploh ni več potrebna. Ne morem opisati, kako sem bila vesela zanjo, saj se je tega posega neizmerno bala.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link