COVID-19 po prebolelem raku

Facebooktwitter

Petinštiridesetletna gospa I. je pred leti prebolela raka. Iz trebušne votline so ji izrezali za pest velik tumor. Po kirurškem posegu se je zdravila na konvencionalni način. Takrat je začela redno uživati aminokisline OKA, FHES in bio probiotik EM in se po obolenju hitro okrepila.

Letos (2020) jeseni me je njena mati obvestila, da se je hčerka okužila s COVID-19. V tistem času je redno jemala po 3 kapsule FHES in po 5 tablet OKA na dan. Ko je zbolela, je odmerek povečala na 5 kapsul FHES (2 zjutraj, potem pa še po 1 na vsake 4 ure), OKA pa na 10 tablet na dan (5 zjutraj, 5 popoldan). Bolezen je lepo in hitro prebolela. Simptomi COVID-19 so prešli v treh dneh, po dveh tednih se je vrnila v službo.

 

Stanja: COVID-19, rak, viroza
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/12/2021
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link