COVID-19 pri sladkorni bolnici

Facebooktwitter

Gospa S. je stara 61 let. Je sladkorna bolnica (diabetes 2). Vsakodnevno si vbrizgava inzulin. Redno uživa FHES, bio probiotik EM in omega 3.

Dne 30. 11. 2020, v času intenzivne epidemije COVID-19, mi je sporočila, da se je tudi sama okužila. Počutila se je zelo slabo, šibko, a se je morala vseeno potruditi, saj je skrbela za onemoglega moža z nevrodegenerativno boleznijo, ki se je prav tako okužil s COVID-19. Po nekaj dneh so soproga hospitalizirali. Potreboval je intenzivno nego.

Po dobrem tednu (8. 12. 2020) mi je med drugim zapisala:

“Jaz sem malce bolje in danes sem šla celo prvič ven – k zdravnici, da mi je poslušala pljuča in preverila nivo kisika v krvi. Pravi, da je vse ok, sledi še rezultat odvzema krvi. Redno pijem FHES in tudi temu gre zahvala, da sem se izmazala iz klešč tega zahrbtnega virusa. Vsake 4 ure popijem 2 kapsuli in se veliko bolje počutim. Zame je FHES bistveno dopolnilo, ki mi pravzaprav najbolj pomaga, vedno in v vsem. Vzamem tudi kapljice vitamina D, C vitamin, omega 3 in bio probiotik EM.”

Soprog je kmalu za tem umrl.

 

 

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/12/2021
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link