Čvrsti nohti brez belih lis

Facebooktwitter

V otroštvu in mladosti sem imela šibke, krhke nohte in na njih so skoraj vedno bile bele lise. Podobne nohte je imela tudi moja mama, zato sem dolgo menila, da je to pač le dedna estetska težava. Kasneje sem sicer ugotovila, da videz nohtov kaže, ali nam primanjkuje pomembnih snovi, vendar si ob vseh obveznostih nisem vzela časa, da bi se v to poglobila in poskrbela za optimalno zdravje.

Ko pa sem pred nekaj leti začela jemati FHES (po 1 kapsulo na tešče s kozarcem vode) in MAP (po 3 tablete na dan), so lise v nekaj mesecih izginile. V tistem času nisem spremenila svojih prehranskih ali drugih navad, tako da sem učinek pripisala prav jemanju teh dveh prehranskih dodatkov, ali pa vsaj enega od njiju. FHES in MAP še vedno uživam, moji nohti pa so že ves ta čas močnejši, prožnejši in brez belih lis.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
31/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link