Deklica se je s FHES izognila napadu alergije

Facebooktwitter

Spoštovani gospod Ostan, kakor sva se pogovarjala, vam sporočam izkušnjo s FHES:

Letos smo šli spet na jadranje, tokrat zraven tudi dvanajstletna in desetletna vnučka.

Starejša vnučka ima alergijo na pršice, ki povzroča suh kašelj, ki potem preide v laringitis, solzijo se ji oči … in to traja tudi do deset dni.

Očitno ji je na jadrnici postelja/posteljnina povzročila začetek alergije, in je začela na suho kašljati. Ker drugega nismo imeli s seboj, sem ji dala zjutraj, ko je začela kašljati, dve kapsuli FHES, ki ji je kašelj res umiril. Ko je spet začela, proti popoldnevu, sem ji dala še dve kapsuli. Drugi dan sem to ponovila, tretji dan pa sem ji dala FHES samo še zvečer pred spanjem (dve kapsuli), saj prej ni bilo potrebe. Potem pa je kašelj izzvenel, ni se sprevrglo v laringitis in dopust je mirno minil do konca!

Zahvaljujem se vam za vse napotke, priporočila in vam želim vse dobro in prijeten konec tedna,

R. iz Ljubljane

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Najstniki
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2022
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link