Devetletna deklica in probiotik EM

Facebooktwitter

Že vse od aprila 2014 jemljemo probiotik vsi v družini. Sama ga jemljem zaradi dolgotrajnega uživanja antibiotikov, kar sem že opisala.

Mož ga jemlje bolj preventivno (po 0,3 dl) , saj je bila njegova prebava že sicer kar v redu. Zdaj pa gre na WC prav vsak dan in blato izloča brez kakršnega koli naprezanja. Blato je primerne konsistence.

Najina devetletna hčerka ga je poskusila iz radovednosti. Ko je videla, da meni koristi, me je prosila »Mami, daj še meni probat«. Kljub kislemu okusu ji je dober. Brez težav ga spije šilce, včasih celo pol decilitra. Prebavo je sicer že prej imela dobro, zdaj pa gre dobesedno vsak dan po kosilu na WC in odlično odvaja.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let, Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link