Diareja po kemoterapiji

Facebooktwitter

Stara sem 53 let. Po zdravljenju raka dojke s kemoterapijo, biološkimi in hormonskimi zdravili se je stanje mojega črevesja čisto porušilo. Imela sem redko blato, prepogosto sem odvajala. Občutek sem imela, da gre hrana neprebavljena skozi moje telo.

Odločila sem se za probiotik EM, ker nima ničesar mlečnega. Stanje se je hitro popravilo, vendar, žal, izboljšanje ni trajalo dolgo. Jemala sem po 0,5 dl po zajtrku. Imela sem trilitrsko škatlo s pipico, za katero pravite, da je ni treba imeti v hladilniku. Pri taki dnevni porabi naj bi trajala 2 meseca. Jaz s tem nimam dobre izkušnje. Po petih, šestih tednih sem imela občutek, da probiotik ni več dovolj učinkovit. Če bi se ponovno odločila za probiotik EM, bi nabavila manjše doze.

Ko probiotika nisem več jemala, se je stanje ponovno poslabšalo, tako da sem se sedaj odločila za novo kuro. Poskusila bom z drugim probiotikom.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje, nespremenjeno
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
28/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link