Dobro počutje in občutek svežine

Facebooktwitter

Stara sem nekaj čez 30, zdrava vegetarijanka, v pričakovanju prvega otroka. Preden sem zanosila, sem imela priložnost preizkusiti probiotik EM; to sem storila bolj iz radovednosti kot iz potrebe, saj nisem imela prebavnih težav, razen nekaj vetrov.

Popila sem eno pollitrsko plastenko, vsako jutro približno po 0,3 dl. Prvih nekaj dni sem imela nekaj več vetrov kot ponavadi, nato so se vetrovi povsem umirili. Moja prebava je postala še bolj redna kot sicer. Presenetilo pa me je, da sem se v času, ko sem pila probiotik, tudi izjemno dobro počutila. Imela sem izrazit občutek lahkotnosti in svežine.

Nato sem uživanje probiotika prekinila, ker se je zaradi hormonskih sprememb v zgodnji nosečnosti pojavila jutranja slabost. Odločila sem se, da počakam z uživanjem probiotika, dokler se slabost ne unese, zdaj pa bom z njim nadaljevala.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
11/10/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link