FHES in herpes

Facebooktwitter

Stara sem 71 let.  Vsako leto v začetku marca grem s hčerkama na cvetlični sejem v Pordenone. Tega se vse tri zelo veselimo. Tudi lani (2015) je bil izlet že plačan, potem pa  je najprej hčerko položila  v posteljo viroza. Čez nekaj dni sem se  tudi sama zelo slabo počutila, kuhalo me je od znotraj, sama temu rečem notranja vročina.

Preležala sem celo nedeljo in upala, da bo čim prej bolje. Počutje je bilo res boljše, vendar sem z grozo ugotovila, da se mi začenja  pojavljati herpes. Pojavil se je v nosu, ob nosnicah, na ustnici in na bradi. Že  pred leti sem imela tako obsežen herpes  in vsa obupana sem bila, ker sem vedela,  kaj me čaka. Ne samo obraz, poln herpesa, ampak tudi zbadanje, bolečine in slabo počutje.

Mislila sem si, da taka res ne morem na izlet. Ko me je hčerka videla, mi je ponudila kapsule FHES, rekoč, da tako nimam kaj izgubiti. Začela sem zjutraj z dvema kapsulama in ponavljala na vsake štiri ure čez dan. Prvi dan sem torej zaužila osem kapsul FHES. Že po enem dnevu so mehurčki obstali in se začeli sušiti.  Prenehali so zbadanje, bolečina in srbenje. Čutila sem veliko olajšanje.  To terapijo z osmimi kapsulami na dan sem nadaljevala sedem dni, dokler niso čisto izginili. Rdečine so ostale skoraj sedem dni, oteklina na ustnici in v nosu pa je po prvem dnevu splahnela. Po tednu dni pa se je začela obnavljati koža pod rdečinami na bradi in ob nosu.

Naj povem, da v času te bolezni nisem jemala nobenih protivirusnih zdravil ali krem, ki bi lajšale znake herpesa.

Sama temu lahko rečem samo čudež, saj se herpes sploh ni razvil in se je dobesedno ustavil. No, na izlet smo šle vse tri in uživale na sejmu.

Rada bi delila to izkušnjo z drugimi, ki se tudi srečujejo s herpesom in trpijo tudi do deset dni neprijetnosti, ki jih herpes prinaša.

Od tiste bolezni uživam po štiri kapsule FHES dnevno.

 

 

Produkti: FHES
Stanja: herpes
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/03/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN