Hemoroidi študentke Sabine

Facebooktwitter

Sabina je štiriindvajsetletna študentka. Pogosto je imela težave z odvajanjem blata, zadnja leta pa zlasti z  zelo bolečimi hemoroidi. Zaradi težav, ki trajajo že sedem let, pogosto ni obiskovala predavanj na fakultetii. Zadnje čase so bile težave s hemoroidi tako akutne, da je bila naročena na operativni poseg.

Ob dieti je pričela z uporabo probiotika EM. Uživala ga je od 0,3 dl do 0,5 dl na dan. Priporočil ji ga je prijatelj, ki je ta probiotik sam dobro poznal. Podaril ji je dve steklenički. Že po dveh dneh uporabe je Tjaša občutila znatno izboljšano stanje črevesja. Bolečina je popustila. V nadaljnjem tednu dni so se težave s hemoroidi povsem umirile. Kirurški poseg hemoroidov ni bil več potreben. Z zgolj enim litrom probiotika EM je uredila svoje težave. Od takrat je minilo že skoraj eno leto. Danes občasno po potrebi opravi podobno »terapijo« z EM in stare težave se tudi ob mešani prehrani ne razvijejo več. Probiotika EM ne pije redno, ker ji ni všeč njegov kisli okus.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link