Hemoroidi mlade mamice

Facebooktwitter

Sem mati dveh deklic; starejša je stara pet let in mlajša tri leta. Lani marca sem se prvič soočila s hemoroidi. Pozdravila sem jih z zdravilom, ki mi ga je predpisal moj zdravnik. Od tedaj sem opažala, da se težava ponovi predvsem v obdobjih velike utrujenosti, ko je zame značilno tudi, da zaužijem več nezdrave hrane in se manj gibljem.

Lani aprila (2013) smo spoznali  probiotik EM. Začela sem ga redno uživati; ponavadi vzamem zjutraj en ali dva zamaška s toplo vodo. Ko začutim, da me kaj “zapeče”, povečam vnos probiotika (dvakrat na dan po dva zamaška) in popazim na hrano, tako da mi ni treba uporabljati nobenih mazil.

 

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link