Hemoroidi mlade mamice

Facebooktwitter

Sem mati dveh deklic; starejša je stara pet let in mlajša tri leta. Lani marca sem se prvič soočila s hemoroidi. Pozdravila sem jih z zdravilom, ki mi ga je predpisal moj zdravnik. Od tedaj sem opažala, da se težava ponovi predvsem v obdobjih velike utrujenosti, ko je zame značilno tudi, da zaužijem več nezdrave hrane in se manj gibljem.

Lani aprila (2013) smo spoznali  probiotik EM. Začela sem ga redno uživati; ponavadi vzamem zjutraj en ali dva zamaška s toplo vodo. Ko začutim, da me kaj “zapeče”, povečam vnos probiotika (dvakrat na dan po dva zamaška) in popazim na hrano, tako da mi ni treba uporabljati nobenih mazil.

 

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link