Hud gastritis in kronične težave s prebavo

Facebooktwitter

Probiotik EM so mi priporočili znanci. Imela sem hud gastritis in že vseskozi imam kronične težave s prebavo. Ob uživanju zdravil za želodec sem se počutila telesno precej slabše, brez energije. Pojavila se je še rozacea, za katero zdravniki pravijo, da jo bom imela vse življenje in da se ne da pomagati.

Zato sem se odločila za probiotik EM. Pričela sem z dnevnim odmerkom 30 ml, ki sem ga v petih dneh povečala na 60 ml. Prva dva dneva sem se počutila zelo slabo in sem ostala kar doma. Telo se je pričelo čistiti. Takoj nato pa sem se pričela počutiti bistveno bolje in sem nadaljevala z rednimi dnevnimi odmerkih 50 ml, ki sem jih vmes za nekaj časa povečala na 100ml. Tudi z želodcem je precej bolje, le rozaceo imam še vedno.

Žal mi je le, ker mi trenutno finančna situacija ne dovoljuje, da bi probiotik res redno uživala. Takoj ko se to uredi, bom nadaljevala, ker je probiotik EM nekaj najboljšega, kar sem kdaj uživala za zdravje. Aja, uživala sem ga 4 mesece.

Nuša (41 let)

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link