Tudi moji prijatelji ne morejo prehvaliti učinka probiotika EM

Facebooktwitter

Letos sem dopolnila 50 let in probiotik EM uživam skoraj leto in pol. Z njim me je seznanila soseda. Opisala mi je svoje težave in dejala, da se ob jemanju probiotika EM počuti veliko bolje.

Preizkusila sem ga, ker sem imela že približno dve leti težave s prebavo (zaprtje). Skoraj vsaka hrana me je napihnila. To težavo sem pripisovala menopavzi, vendar zakaj ne poskusiti nekaj novega, če je potem veliko bolje.

Že po enem tednu sem občutila razliko. Napihnjenosti skorajda ni bilo več, prebava je postala veliko bolj redna. V začetku sem uživala probiotik dvakrat dnevno po 0,2 dl, zjutraj in popoldne ali zvečer. Ko sem imela občutek, da je stanje bistveno boljše, sem odmerek zmanjšala. Sedaj že eno leto jemljem samo zjutraj po 0,2 dl, ob kakšnem težjem obroku pa vseeno spijem še dodatno šilce.

Letos sem v času dopusta probiotik pozabila vzeti s seboj, pa so se kaj kmalu vrnile prejšnje težave, čeprav ne v tako hudi obliki kot nekoč.

S probiotikom EM sem seznanila več kot petindvajset prijateljic in prijateljev in čisto vsi ga še dandanes redno uživajo ter ne morejo prehvaliti njegovega učinka.

Vesela sem, da sem našla nekaj, kar mi zanesljivo pomaga pri mojih težavah.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN