Intoleranca na mlečne izdelke in pšenico

Facebooktwitter

Moje ime je Tadeja in sem stara 52 let. Probiotik EM uživam že štiri mesece, odkar mi ga je priporočila prodajalka v trgovini (…). Ker imam intoleranco na mlečne izdelke in pšenico, sem občasno čutila bolečine v trebuhu. Po uživanju probiotika EM so bolečine minile, seveda pa sem morala paziti na prehrano in se čim manjkrat prekršiti.
V začetku sem uživala probiotik EM dvakrat na dan po 0,1 dl (priložena merica), zdaj pa ga uživam samo zjutraj. Količino prilagajam zaužiti hrani; kadar jem veliko zelenjave, vzamem manj probiotika. Merica probiotika zelo hitro pomaga tudi, kadar slučajno pojem kakšno hrano, ki mi ne ustreza.

Zaradi dobrih izkušenj sem svetovala pitje probiotika kar nekaj ljudem in vsi so mi sporočili pozitivne povratne informacije. Posebej je bila zadovoljna prijateljica, ki je imela hude težave z želodcem in je pred tem preizkusila že nekaj različnih probiotikov. Obe sva mnenja, da je zaradi vsebovanih zelišč probiotik EM še toliko boljši.

Brala sem sicer, da bi morali biti učinkoviti probiotiki v prahu ali kapsulah, vendar ne poznam razlik. Če povzamem, moram reči, da je probiotik EM brez dvoma dober in ga bom uživala še naprej.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
21/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN