Izkušnja z OKA in probiotikom EM

Facebooktwitter

Sem 65-letna Kraševka, zdrava in odprta za novosti.

Zaradi mlahavih mišic sem si kupila OKA (optimalno kombinacijo aminokislin). Dnevno sem zaužila po štiri tablete, porabila pa sem tri plastenke po 120 tablet. Ne le, da po naravi nisem ravno vztrajna, tudi finančno sem omejena, zato sem z uživanjem prenehala. V tako kratkem času se žal še niso pokazali učinki na mojih mišicah.

Drugače pa je s hitrostjo učinkovanja pri probiotiku EM. Doslej sem spila 3 pollitrske plastenke. Probiotik pijem, kadar »sem čudna«, to je takrat, ko začutim, da je moj imunski sistem oslabel. Pijem ga pred kosilom in večerjo, vsakič po 0,2 dl. Že v štirih dneh sem spet »dobra«. S tem probiotikom sem zelo zadovoljna.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link