Izkušnje upokojene pedagoginje z MAP

Facebooktwitter

Sem upokojena pedagoginja. Opisala vam bom svoje pozitivne izkušnje z izvrstnim prehranskim dopolnilom, aminokislinami tipa MAP.

MAP sem začela uživati pred več kot pol leta. V začetku, morda en mesec, sem jemala po pet tablet na dan, sedaj pa po tri. Spremembo in znatno izboljšanje po zaužitju tablet MAP sem začutila nekako po treh tednih.

Spremembe so bile naslednje:  najprej se je pospešila prej upočasnjena prebava (peristaltika). Odvajanje je postalo bolj redno in lažje, saj je postalo blato mehkejše. Dalje: začutila sem povečano moč in tonus mišic ter večjo gibljivost sklepov. Redne jogijske dihalne vaje sem začela opravljati z lahkoto. Uživanje MAP je učinkovalo name poživljajoče, kot da je poživilo krvni obtok in je postal dostop kisika, pa tudi hranilnih snovi do vseh celic lažji oziroma učinkovitejši.  Pospešilo se je tudi čiščenje telesa preko znoja, urina in blata.

Naj zaključim: čutim, da pridobivam veliko pozitivne – ustvarjalne energije in veliko življenjskih moči, s tem pa enakomerno dosegam ravnovesje telesa in duha. Zato MAP priporočam tako bolnim kot zdravim ljudem vseh poklicev ter vseh generacij!

Ocena MAP: odlično.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
15/09/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN