Izkušnja zdrave veganke s kompletom dopolnil

Facebooktwitter

Udeležila sem se vseh vaših predavanj, ki so bila v (…). Zelo prijetna in poučna izkušnja. Hvala vam.

Čeprav zaenkrat (pri šestdesetih) še nimam nobenih večjih težav z zdravjem, sem vseeno preizkusila vse tri izdelke.

Ker sem veganka, sem najprej začela uporabljati MAP. Dva meseca sem jemala po 8 tablet na dan, nato sem dnevni odmerek znižala na 5 tablet. Žal ne vem, kakšni so bili rezultati, ker mi je zdravnica rekla, da so krvne preiskave glede beljakovin malo bolj zakomplicirane in bi morala vzorce poslati v Ljubljano… Vsekakor se trudim za dovolj velik dnevni vnos beljakovin.

Moje počutje se pri uživanju MAP ni spremenilo, pa tudi nisem hotela, da bi se, saj se počutim dobro. Pomembno mi je le, da dobim dovolj beljakovin.

Imam pa težavo s prehitro prebavo. V tistem času so ugotovili, da imam glivico kandido in alergijo na gluten (baje je to povezano), pa tudi prisotnost parazitov (Toxocara sp., Shistosoma sp.) in bakterij (Clostridium sp., Streptococcus sp., Heamophilus inf.). Za testiranje sem se odločila zaradi izpuščajev v obliki vodenih pikic na desni roki, ki so se kar naprej pojavljali in so zelooooo srbeli. Kar naprej sem imela tudi voden izcedek iz nosu, kot bi bila kar naprej prehlajena.  Tako sem po naslednjem vašem predavanju pričela z uživanjem probiotika EM 3 x dnevno 1/2 dl. Sprememb takrat ni bilo, zato sem odmerek povečala na 3 x dnevno 1 dl, kar mi je situacijo malo umirilo. Tudi blato je bilo takrat brez vonja (ni smrdelo).

Uživala sem tudi „živo vodo” (FHES), a žal samo eno stekleničko. Ob tem nisem opazila sprememb počutja.

Sedaj hodim na bioresonančne terapije in se mi je odvajanje  že precej popravilo. Začeli smo s strogo dieto (že itak sem veganka, brez glutena, brez sladkorja, nobenega sadja….). Po sedmih terapijah mi je uspelo premagati kandido (baje je to zelo uspešno, drugače traja dlje). Ravno včeraj sem bila na kontroli po enem mesecu in sem zelo vesela, ker lahko že začnem uživati sadje. Res se je pa potrebno zelo strogo držati diete. Zraven sem uživala tudi Vegimanno (nekakšen prašek iz različne zelenjave, ki pomaga pri čiščenju organizma). Zdaj nadaljujemo na parazitkih; verjamem, da bom tudi to terapijo uspešno zaključila. Je pa res, da to zelo dolgo traja in se premikamo naprej z majhnimi koraki. To ni za neučakane ljudi, ki bi radi spremembo kar čez noč. Srčno upam in bom zelo vesela, če vam bo ta moja izkušnja kakorkoli v pomoč. Če vas še kaj zanima, pa le vprašajte… saj sem v penziji in imam dovolj časa.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
08/02/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN