Jutranja kavica? Hvala, ne potrebujem je več.

Facebooktwitter

V študentskih letih sem spila po tri ali štiri kavice na dan: za dobro jutro, ob klepetu med pavzo, po kosilu, ob obiskih… Toda, čeprav mi je kava pomagala pri jutranjem prebujanju, »presekala« apetit po kosilu in se je zdela nepogrešljiva spremljevalka družabnih stikov, sem kmalu opazila, da mi v resnici ne ustreza. Kiselkasti okus, ki ostane v ustih, bi morda še prenesla, a zaskrbelo me je, ker sem po pitju kave pogosto zaznala premočno bitje srca in drhtenje rok.

Ko sem se ji odpovedala, sem spet imela težave z jutranjim vstajanjem in šele popoldne in zvečer sem bila povsem »prebujena« in polna energije. Ampak mislila sem, da sem pač tak tip človeka in se sprijaznila s svojim “bioritmom”.

Tako je bilo, vse dokler nisem pri petinštiridesetih začela uživati FHES. Ob rednem uživanju (samo) ene kapsule na dan je jutranja mlahavost kmalu izginila. Že takoj zjutraj sem začela čutiti veliko energije in veselja do življenja. FHES zdaj uživam že skoraj petnajst let in tudi če kdaj pri tem naredim krajši premor, se jutranja mlahavost ne vrne.

Podoben učinek opaža tudi nekaj mojih znank, ki uživajo FHES.

 

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
21/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN