Kako se je moja mama prepričala o učinkovitosti probiotika

Facebooktwitter

Moja 63-letna mama je imela kronične prebavne težave. Najbolj jo je motila napihnjenost.

Sama že več časa s pridom jemljem probiotik EM, zato sem kupila še plastenko zanjo. Ne da bi kakor koli spremenila prehrano, je njena kronična napihnjenost ob pitju probiotika (po pol decilitra na dan) zelo hitro izginila.

Da gre res za učinkovanje probiotika, smo se prepričali, ko smo bili za pet dni na oddihu in smo probiotik pozabili doma. Po dveh do treh dneh so se spet začele stare težave, ko je po vrnitvi domov spet začela piti probiotik EM, pa so težave ponovno zelo hitro izginile.

Odločila se je, da si bo odslej probiotik EM kar sama kupovala.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Stanja: napihnjenost
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/09/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link