Kandida: kaj najbolj pomaga?

Facebooktwitter

Vprašanje: Spoštovani dr. Ostan,  hvaležna vam bom, če mi lahko svetujete, kateri od produktov v vašem dopolnilnem prehranskem sistemu je najbolj priporočljiv pri okužbi z glivicami (kandido). S finančnega vidika bi si trenutno težko privoščila uživanje vseh treh.

Odgovor:

Izkušnje v tujini in doma nakazujejo, da je pri kandidi od teh produktov najbolj priporočljiv probiotik EM.

Po mojih izkušnjah je proti kandidi učinkovita kombinacija bioresonančne terapije, diete in uživanja probiotika EM v nekoliko večjih odmerkih (ne samo toliko, da blato neha smrdeti).

Če bi radi uživali produkte kot so MAP,  probiotik EM in FHES, a si trenutno ne morete privoščiti vseh, bi jaz na vašem mestu poskušal zlasti s probiotikom EM.

Tudi FHES sicer ustvarja okolje v telesu (krvi, limfi), ki zavira razvoj patogenih mikroorganizmov. A vir glivičnega obolenja je v črevesju. Zato bi sam v prvi fazi intenziviral uživanje probiotika EM, s FHES pa povečal obrambo v drugi fazi, ko bi bilo za vzdrževanje stanja potrebno manj probiotika EM.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
31/12/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link