Kemoterapija

Facebooktwitter

Stara sem 58 let. Zaradi kemoterapije sem pred dvema letoma začela jemati tablete optimalne kombinacije aminokislin OKA in probiotik EM. Jemljem po 4 tablete OKA in 0,5 dl probiotika na dan.

Bila sem brez energije in moje črevesje je bilo uničeno. Mučile so me bolečine v trebuhu, prebava je bila zelo neredna – ali zelo tekoče blato ali zaprtje. Bila sem napihnjena in imela vetrove, blato je bilo smrdeče.

Ob jemanju OKA in probiotika EM čutim več energije, imam izboljšano prebavo in manj smrdeče blato. Tudi moje vsesplošno počutje je boljše.

 

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link