Kemoterapija

Facebooktwitter

Sem 66-letna Ljubljančanka. Uživam vse tri prehranske dodatke, ki so vključeni v dopolnilni prehranski sistem dr. Ostana. Optimalno kombinacijo aminokislin OKA in probiotik EM jemljem že vsaj tri mesece,  FHES pa trenutno ne jemljem zaradi kemoterapije.

Moja kri je zdaj v redu in osebna zdravnica meni, da ne potrebujem več endoksana in medrola, vendar ju zaenkrat še vseeno jemljem zaradi priporočil specialistov, ki vztrajajo, da ju moram še jemati.

Zlasti ob kemoterapiji imam težave z zaprtjem, zato takrat spijem dvakrat na dan po pol decilitra probiotika EM, da si uredim prebavo.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
08/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link