Končno rešil tri desetletja star problem zaprtja

Facebooktwitter

Sem 70-leten moški. Od približno štiridesetega leta starosti sem imel neprestano težave z zaprtjem. Šlo je tako daleč, da sem dobil hemoroide, ki so mi jih morali operativno odstraniti. Bilo je težko. Nobeno sredstvo za odvajanje ni trajno pomagalo.

Pred nekaj leti sem izvedel za podjetje, ki distribuira probiotik EM. Pričel sem redno uporabljati ta probiotični napitek in sicer 0,3 dl pred vsakim obrokom, to je cca 1 dl na dan. Zame je zelo primerna trilitrska posoda, ki jo porabim v 25-30 dneh.

Probiotik EM uporabljam že približno tri leta. Stanje se mi je popolnoma normaliziralo. Na blato hodim redno dvakrat na dan. Školjka je čista, blato se ne lepi. Zanimivo je tudi, da blato nima neprijetnega vonja. Seveda pa je dobro, če ne nujno, da človek spije vsak dan tudi dovolj vode: primerno svoji teži, pa dovolj zgodaj pred obrokom in najmanj tri ure po obroku.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link