Kratek preizkus vseh treh produktov

Facebooktwitter

Sem v svojih sedemdesetih letih. 25. avgusta letos (2015) sem začel uživati probiotik EM, končal pa 1. septembra (8 dni). Pil sem ga po 20-30 ml 3x dnevno, pred obroki, proti koncu pa dva dni po 4x20ml.  V istem času sem jemal še po 2 kapsuli FHES in po 3 tablete MAP, večinoma zjutraj.

Nekako tretjega dne nisem več zavohal blata, vetrovi so se umirili in na splošno sem se bolje počutil, kot da bi nekdo naredil čistko celega organizma.

Najbolj me je pa presenetila ugotovitev, da so mi skoraj popolnoma prenehali izpadati lasje. To sem opazil proti koncu poskusa. Lase si umivam vsak drugi dan, ker se hitro mastijo, povečano izpadanje je pa verjetno povezano z rakom prostate. Ampak ko sem si umil lase četrti in potem še šesti dan (takrat je zmanjkalo napitka, ki ga je uživala tudi soproga), izpadlih las ni bilo niti za prste ene roke. Učinek  je v tem smislu trajal še nekaj dni. Iztrebljanje se je po približno tednu dni  vrnilo v stari tir -sicer dokaj redno, a občasno (preveč) smrdeče.

Popolnoma se strinjam z dr. Ostanom, da bi dober probiotik morali redno uživati vsi starejši in da bi si s tem prihranili marsikatero prebavno motnjo in uredili iztrebljanje, obenem pa bi naredili red v tankem in debelem črevesju.  Zanimivo bi bilo preizkusiti terapevtski učinek večjih odmerkov (nad 50ml na dan) pri kroničnih ali pa malignih obolenjih. Prepričan sem, da bi se marsikomu zdravje hitro obrnilo na bolje.

Prisrčen pozdrav,

D.P.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/10/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN