Krčne žile in MAP

Facebooktwitter

Pred nekaj meseci, proti koncu zime, sem opazila na notranji strani levega stegna veliko, dolgo, izstopajočo žilo, obkroženo z majhnimi žilicami, vse čudno rdeče-modre barve. Izbočena žila je bila dolga kakih 16 cm in rdeče-modri “madež” žilic jo je obkrožal po vsej dolžini. Noga me je tudi bolela, sicer ne dosti, a čutila sem motečo bolečino.
MAP sem pred leti že konzumirala, vendar sem ga potem opustila, ker sem menila, da ga ne potrebujem. Vsako slabo je za nekaj dobro, in tako sem nekje v maju MAP spet pričela redno jemati, vsak dan po 5 tablet. Ljudje pogosto pričakujemo hitre spremembe, a ker izdelek poznam, sem vedela, da je treba vztrajati. Danes, po dobrih treh mesecih, se lahko pohvalim z že zelo vidnim, dobrim rezultatom. Velika žila se je umaknila na svoje mesto in ni več izbočena. Madež žilic se je precej zmanjšal in koža na tem mestu ni več tako temno obarvana. Stvar sicer še ni v celoti sanirana, a s sedanjim rezultatom sem zelo zadovoljna in želim to povedati na glas. MAP bom jemala še naprej in čez kakšen mesec ponovno lahko sporočim, kakšno je stanje.

Lidija (59 let)

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link