Leto vegetarijanstva z MAP

Facebooktwitter

Z vami bi rada podelila svojo izkušnjo z MAP.

Stara sem 48 let. Pred letom in pol sem se odločila, da postanem vegetarijanka. Okolica in članki so me strašili pred pomanjkanjem beljakovin. Po naključju ali zato, ker sem to rabila, sem prišla do predavanja dr. Ostana, na katerem je razložil smisel optimalne kombinacije aminokislin MAP. Brez oklevanja sem si jih naročila. Ker pa naj bi se s tem dalo tudi hujšati, sem preizkusila tudi to. Pri meni se ni obneslo, saj me je po 5 tabletah bolel želodec. Sedaj vzamem poleg kosila po 3 tablete, če je obrok nebeljakovinsko skromen.

Kaj bolj strokovnega ne bi znala povedati, ampak občutek imam, da moje mišice ne plahnijo in to mi je všeč.

MAP mi je všeč tudi zato, ker mi sedaj ni potrebno več skrbeti, ali sem pojedla dovolj soje, čičerike ali česa podobnega. Jem, kar mi je všeč in če obrok ne vsebuje dovolj beljakovin, vzamem poleg še tri tablete MAP. Na tržišču obstaja ogromno najrazličnejših proteinskih praškov. Vendar meni zelo ustrezajo aminokisline v tabletah, ker jih tako najlaže konzumiram. Za doziranje praška potrebuješ pribor itd.

Skratka, rada bi povedala, da sem zelo zadovoljna. MAP uživam približno od pomladi. Ko bom porabila zalogo, ga bom sigurno še naročila.

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
23/09/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN