Luskavica

Facebooktwitter

Spoštovani dr. Ostan, sem 46-letni rekreativni športnik in s pridom uporabljam FHES in optimalno kombinacijo aminokislin (OKA).

V maju pa sem FHES priporočil tudi svoji 70-letni mami, ki ima kožno bolezen luskavico. 30 dni je jemala po dve kapsuli, žal brez vidnih rezultatov. Ali imate vi kakšno izkušnjo s to boleznijo in kaj predlagate?

Odgovor Iztoka Ostana:

Spoštovani gospod (…),

pred dobrimi desetimi leti je luskavica mučila našega mladega sorodnika, študenta, ki je redno treniral rokomet. Ko je v času treninga užival FHES, mu je luskavica izginila, ko pa je čez čas obležal zaradi poškodbe kolena, se je luskavica spet pojavila. Spet je začel uživati FHES, pa mu ni bilo bolje.

Moral bi ga spet kontaktirati, da bi ga povprašal o tem, koliko kapsul na dan je užil in ali je ob tem užival tudi kakšne alge.

Zna biti, da bi kombinacija FHES in modrozelenih alg (hlorela, spirulina, AFA) ali uprašenega soka pšeničnih bilk skupaj s FHES utegnila pomagati. Svež sok pšeničnih bilk po naših izkušnjah pri luskavici zelo pomaga. Primere in način pridelovanja soka pšeničnih bilk sem opisal v svoji knjigi Žive vode (ARA, 2013). Če imate doma čas, bi toplo priporočal, da to poskusite. Ni drago, a potrebuje pridne roke in čas. Bližnjica k temu pa bi utegnila biti zlasti kombinacija uprašenega soka pšeničnih bilk (dobi se v bio trgovinah) in FHES, ki oživi vodo (v svežem soku pšeničnih bilk je voda živa, v uprašenem pa ne več).

Upam, da vam bo informacija v korist

Iztok Ostan

 

 

 

Produkti: FHES
Stanja: luskavica
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/04/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN