Manj napihnjenosti in boljša prebava gospe Vesne

Facebooktwitter

Stara sem 55 let. Probiotik EM mi je priporočila znanka. Uživam ga šele nekaj mesecev, po 2 do 4 zamaške (od 0,2 do 0,4 dl) na dan. Učinki na izboljšanje prebave so bili vidni že takoj naslednji dan po prvem zaužitju. Prej sem odvajala enkrat na dan (kak dan tudi ne), ob uživanju probiotika EM pa redno 2-3 krat dnevno. Bolje se počutim in opažam manjšo napihnjenost. Vsekakor lahko rečem, da je moje stanje, odkar uživam to dopolnilo, izboljšano.

Ko sem ga dala pokusiti tudi soprogu, je rekel, “To je pa noro dober probiotik!”.

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link