Manj klimakteričnih težav

Facebooktwitter

MAP sem začela uživati pred desetimi leti, pri štiridesetih, ker so se takrat začele moje klimakterične težave. Jemljem po 3 tablete na dan. Tako preživljam obdobje menopavze brez običajnih težav (vročinskih valov ipd).

V istem času sem začela uživati tudi FHES (1-2 kapsuli dnevno). Z njim sem hotela okrepiti zdravje celic. Vsa ta leta, odkar ga jemljem, sem trdnega zdravja. Za razliko od prej, zdaj le redko zbolim za prehladom ali gripo. Menim, da sta moje zdravje in počutje tako izboljšana prav zaradi FHES.

Moje stanje je vsekakor izboljšano!!!

FHES uživa tudi moja hčerka.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let, Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/11/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link