MAP v času nosečnosti in dojenja

Facebooktwitter

Posredujem svojo izkušnjo z dopolnilom MAP.

Stara sem 42 let, v bistvu vegetarijanka, uživam pa ribe. Pred zadnjo nosečnostjo sem se srečala z informacijo o MAP in ko sem zanosila, sem se odločila, da bom v času nosečnosti in dojenja uživala MAP (3 tablete dnevno). Dojenček je zdaj star dva meseca in z uživanjem MAP nadaljujem. Zaradi vseh sprememb, ki se (v fizičnem počutju in sicer) zgodijo med nosečnostjo, težko rečem, ali je stanje zaradi uživanja MAP izboljšano, je pa dejstvo, da sem kljub letom tudi to četrto nosečnost živela brez pomembnih težav in da sem rodila povsem zdravega fantka. Koliko je k temu doprineslo uživanje MAP mi je težko reči, imam pa občutek, da je gotovo kaj pripomoglo k dobremu.

Vse dobro želim tudi vam. Lep pozdrav!

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link