Mnenje zdravnika o MAP in spolnosti

Facebooktwitter

Prof. dr. Maurizio Lucà-Moretti, odkritelj idealne sestave aminokislin MAP, je že dvakrat predaval tudi v Sloveniji (leta 2003 in leta 2006 ali 2007). Na enem od teh predavanj je povedal tudi naslednjo anekdoto:

Po enem njegovih predavanj v ZDA se je oglasila starejša gospa in povedala, da se ji je ob uživanju MAP povečal libido. Prof. Lucà-Moretti jo je popravil: „Ni se povečal, pač pa le normaliziral.”

Tudi spolne funkcije so beljakovinsko zahtevne.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Stanja: libido, spolnost
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika, Pričevanje zdravnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan