Mnenje zdravnika o MAP in spolnosti

Facebooktwitter

Prof. dr. Maurizio Lucà-Moretti, odkritelj idealne sestave aminokislin MAP, je že dvakrat predaval tudi v Sloveniji (leta 2003 in leta 2006 ali 2007). Na enem od teh predavanj je povedal tudi naslednjo anekdoto:

Po enem njegovih predavanj v ZDA se je oglasila starejša gospa in povedala, da se ji je ob uživanju MAP povečal libido. Prof. Lucà-Moretti jo je popravil: „Ni se povečal, pač pa le normaliziral.”

Tudi spolne funkcije so beljakovinsko zahtevne.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Stanja: libido, spolnost
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika, Pričevanje zdravnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link