Moja formula za povečano vzdržljivost in regeneracijo

Facebooktwitter

Aminokisline OKA že desetletja uporabljajo vrhunski športniki po svetu. V zadnjem času smo dobili tudi spontane odzive slovenskih vrhunskih tekmovalcev.

Tokrat vam posredujemo pričevanje gimnastičarke Adele Šajn, dolgoletne članice slovenske reprezentance in olimpijke. Avtorica je dala svoj pristanek, da objavimo tudi njeno ime.

“Imam zelo dobre izkušnje z aminokislinami OKA. Ob pojavu precej hudih črevesnih težav v letu 2018 sem pričela jemati aminokisline OKA in ne predstavljam si, da bi se brez njih pripravila na olimpijske kvalifikacije lansko leto. Ob najhujših psihofizičnih naporih jih jemljem po 10 na dan, 5 pred treningom in 5 po njem, skupaj z nekaj grami sladkorja, in ne morem prehvaliti te kombinacije. V športu sem že 25 let, a tako dobre formule za povečano vzdržljivost in regeneracijo še nisem našla.”

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
06/10/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link