Mojemu psu v vročih dneh pomaga FHES

Facebooktwitter

Imamo osemletnega rotvajlerja.  Zaradi črne dlake je vedno zelo težko prenašal vročino.

V začetku letošnjega poletja, ko še ni bilo zelo vroče, ga je nekega dne sin peljal na sprehod. Čeprav je bilo zunaj le kakih 25 stopinj, je pes po sprehodu samo še ležal in hropel. »Če FHES pomaga ljudem, mora pomagati tudi našemu Timu«, sem pomislila. Pa smo mu dali v gobec kapsulo FHES, ga nagovorili, da je ni izpljunil in ga spodbudili, da je popil malo vode. V pol ure je bil spet na nogah, brez znakov težav.

Potem je prišel dolg vročinski val. Dnevom s temperaturami nad 30 stopinj kar ni hotelo biti konca. Timu sem dajala vsak dan po eno kapsulo FHES, včasih tudi po dve. Z veseljem sem opazovala, da ima zdaj tudi v vročih dneh več energije in volje, pa še apetit se mu je vrnil.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/08/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link