Na številnih službenih potovanjih sem si pokvaril želodec in prebavo

Facebooktwitter

Sem 70-letni upokojenec. Po poklicu sem inženir – magister. Imel sem lastno podjetje za projektiranje in svetovanje. Na številnih službenih potovanjih sem si pokvaril želodec (bolečine) in prebavo (neredna). Vašo živo vodo (FHES) uživam že pet let. Po njej je moje splošno počutje boljše.

Na vaših zadnjih predavanjih sem dobil pomembno informacijo: “Blato ne sme smrdeti”. Tako sem pred pol leta začel uživati še probiotik EM. Moram poudariti, da sem prebavo uredil že po desetih dneh uživanja tega probiotičnega napitka. Doziram v skladu s priporočili: od 0,2 do 0,3 dl vsaj enkrat dnevno. Tudi želodec me ne boli več.

Hvala vam za vaše predavanje (informacije) in vaše proizvode.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link