Napihnjena kot balon

Facebooktwitter

Odločila sem se, da vam napišem izkušnjo s probiotikom EM. Zmeraj sem bila napihnjena kot balon. Imela sem že tudi operacijo želodca. Zelo moram paziti na hrano, ampak ko si v službi, to ne gre.

Z gospodom Ostanom sem govorila o svojih težavah in svetoval mi je, naj začnem piti OKA in probiotik EM. Sem ga ubogala. Rezultat se je pokazal po drugem tednu, takrat se je že videlo, da imam manj težav kot prej. Prva dva tedna sem izločala zelo veliko plinov in blata, ampak vse to je šlo iz mene brez napora, kot bi imela iz črevesja napeljano cev za zalivanje. Potem se je umirilo, očitno se je črevesje sčistilo, in od takrat je vse super.

V začetku sem bila stalno v stiku z gospodom Ostanom in sem ga spraševala, kako naj ukrepam. Zelo sem mu hvaležna, ker si je vzel toliko časa zame in mi svetoval tako dober probiotik.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link