Napihnjenost in smrdeče blato

Facebooktwitter

Imam že 79 let in imela sem pogoste prebavne težave – napihnjenost, smrdeče blato. Zato sem začela uživati probiotik EM, in sicer 3 krat dnevno po en zamašek (0,1 dl) pred jedjo. Pokrovček probiotika sem zlila v 2 dl vode in včasih primešala prah hlorele ali dehidrirani sok pšeničnih bilk (v prahu).

Po tednu ali dveh sem se začela počutiti bolje, manj sem bila napihnjena, blato ni bilo več tako smrdeče. Pa sem rekla hčerki, da bom z uživanjem tega probiotika nadaljevala. Že tri mesece občutim bistveno izboljšanje.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link